ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε μηχανική υποστήριξη και βαθιά καταστολή βρίσκεται ο άτυχος επιχειρηματίας που πυροβόλησαν οι ληστές, τα ξημερώματα, μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, όπως δήλωσε πρίν απο λίγο ο διοικητής του νοσοκομείου Γεννηματάς που μίλησε στους δημοσιογράφους.
Όπως είπε ο κύριος Κεκερής, ο Αλέξανδρος Σταματιάδης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε πολύ βαριά κατάσταση και υπεβλήθη σε δύο χειρουργεία που συνολικά κράτησαν 11 ώρες.
Ο επιχειρηματίας έχει υποβληθεί σε νεφρεκτομή, αλλά ακόμα τα ζωτικά του όργανα, όπως το ήπαρ και ο θώρακας, αντιμετωπίζουν πρόβλημα.
«Οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο διοικητής του νοσοκομείου προσθέτοντας οτι έχει χάσει πολύ αίμα. Στην ερώτηση των δημοσιογράφων πόσες σφαίρες δέχθηκε, ο διοικητής δεν μπορούσε να απαντήσει και είπε οτι πιθανώς να είναι δύο οι σφαίρες, ίσως και τρεις.
Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης νοσηλεύεται αυτήν την ώρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.