ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένοπλη εισβολή δύο ληστών σε σπίτι στην Κηφισιά στις 5 τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν στο σπίτι του θύματος.
Ακολούθησε συμπλοκή με τους ληστές, καθώς ο άνδρας ηλικίας περίπου 55 ετών σηκώθηκε για να δει τι συμβαίνει.
Οι ληστές πυροβόλησαν δύο φορές τον ιδιοκτήτη στην πλάτη σχεδόν εξ επαφής μπροστά στη γυναίκα και τα παιδιά του.
Το θύμα έχει μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επιχειρηματίας για τον Στέλιο Σκλαβενίτη: Τον είδα πριν από 2 εβδομάδες και ήταν ροδοκόκκινος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι λένε οι γιατροί για τον θάνατο του Στ. Σκλαβενίτη: Σπάνιος μεν, αλλά όχι απίθανος
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:Νέο κρούσμα ληστείας στα βόρεια προάστια-Κακοποιοί με κουκούλες εισέβαλαν σε σπίτι στα Μελίσσια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απίστευτο: H CAF ανέτρεψε το αποτέλεσμα του τελικού στο Κόπα Άφρικα – Νικητής το Μαρόκο, τιμωρήθηκε η Σενεγάλη
- Στάσσης, Σιάμισιης, Τζαννετάκης, Καρύδας (Bloomberg): Πώς διαμορφώνονται οι ενεργειακές ισορροπίες με την κρίση στη Μέση Ανατολή
- Στη Βουλή η δεύτερη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Ποιοι βουλευτές είναι στο φάκελο;
- Τηλεπικοινωνίες-Τεχνολογία: Επενδύσεις άνω των €1,3 δισ. το 2025
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.