ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
To δικαστήριο της Αδριανούπολης αποφάσισε να συνεχιστεί η προφυλάκιση του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη, με την αιτιολογία ότι δεν έχουν μόνιμη διεύθυνση στην Τουρκία.
Σύμφωνα με πηγές από το πρακτορείο «Αναντολού», σήμερα το μεσημέρι οι δικηγόροι των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, κατέθεσαν αίτημα αποφυλάκισης, ζητώντας να αντικατασταθεί η προφυλάκιση από όρους κατ’ οίκον περιορισμού.
Το δικαστήριο που εξέτασε άμεσα το αίτημα, αποφάσισε να παραμείνουν προφυλακισμένοι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, με την αιτιολογία ότι δεν έχουν σταθερή διεύθυνση στην γείτονα.
Η αρνητική αυτή εξέλιξη έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά την ευρωτουρκική συνάντηση κορυφής στη Βάρνα της Βουλγαρίας.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.