ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Alpha Bank: Δωρεά σε έξι φορείς στο πλαίσιο του «Back to School» – Στηρίζει την ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση
Την ολοκλήρωση της μεταβίβασης χαρτοφυλακίου μη εξυπηρετούμενων και άνευ εξασφαλίσεων δανείων λιανικής συνολικού υπολοίπου 3,7 δισ. ευρώ με ημερομηνία αναφοράς την 30.6.2017 προς την Ultimo Portfolio Investment (Luxembourg) S.A., μέλος του επενδυτικού ομίλου B2Holding, ανακοίνωσε η Alpha Bank.
Όπως είχε ανακοινώσει η τράπεζα στις 13 Μαρτίου, το τίμημα της συναλλαγής ανέρχεται σε 90 εκατ. ευρώ, ήτοι 4,5% περίπου επί του συνολικού οφειλόμενου κεφαλαίου, ενώ η συναλλαγή αναμένεται να έχει θετική επίπτωση για την τράπεζα σε επίπεδο χρηματοοικονομικού αποτελέσματος, κεφαλαίων και ρευστότητας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Morgan Stanley: Με τον υψηλότερο δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας η Alpha Bank
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Alpha Bank: Με ισχυρή αύξηση στα κέρδη μετά από φόρους στα 89,5 εκατ. ευρώ έκλεισε το 2017
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: John Paulson: Πώς έχασε πολλά λεφτά ο μέτοχος της Πειραιώς και της Alpha Bank
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- FED: Πρώτη αύξηση επιτοκίων κατά 25 μ.β. μετά από 3 χρόνια – Βλέπει άλλη μια μέσα στο 2026
- Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Εξασφάλισε έσοδα 5,81 εκατ. δολαρίων από την ναύλωση του m/v Astarte
- TOP Ships (Ευάγγελος Πιστιόλης): Καθαρά κέρδη 6,5 εκατ. δολαρίων στο εξάμηνο και ναυπηγεί οκτώ πλοία
- Δημοσκόπηση Pulse: Πρώτη η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου με 26,5%, δεύτερος ο Τσίπρας με 15% – Δυσπιστία για τις εξαγγελίες της ΔΕΘ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.