ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ποσό άνω των 150.000 ευρώ, επιδίκασε, ως αποζημίωση, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Κοζάνης, από τους ιδιοκτήτες των ροντβάιλερ, στη μητέρα του μικρού Στάθη, που έχασε την ζωή του ανήμερα του Πάσχα το 2016. Επίσης, σύμφωνα με το Kozan.gr από την απόφαση αναγνωρίζεται ότι, στο συγκεκριμένο συμβάν, δεν είχε καμία ευθύνη η μητέρα. O δικηγόρος της μητέρας του άτυχου Στάθη, κ. Ζήσης Βρίκος, προέβη σε σχετικές δηλώσεις, με βάση την απόφαση που δημοσιεύτηκε σήμερα Παρασκευή 23/3.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θ. Κωνσταντοπούλου (Daiichi Sankyo): Το καμπανάκι για τις αποσύρσεις ογκολογικών φαρμάκων και το μη βιώσιμο μοντέλο των επιστροφών
- Στελίνα Τσάλτα: «Να φανερώσω το διάλογο με τον εαυτό μου»
- Quest: Η νέα επενδυτική στρατηγική και η στόχευση σε εισηγμένες εταιρείες
- Ανεμώνες, κοχύλια, χρυσόψαρα: Οι δέκα ωραιότερες τσάντες Chanel της νέας καλοκαιρινής συλλογής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.