ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με την κατάθεση σήμερα του τιμήματος 231,926 εκατ. ευρώ από την κοινοπραξία SEGT ολοκληρώθηκε η πώληση του 67% της ΟΛΘ Α.Ε.
Αύριο θα μεταβιβαστεί το πακέτο των μετοχών μέσω του Χρηματιστηρίου και θα συγκροτηθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος θα είναι ο Σωτήρης Θεοφάνης, στέλεχος με μεγάλη εμπειρία στη λιμενική βιομηχανία.
Ήταν εκείνος που επί θητείας του εισήλθε ο ΟΛΘ στο Χρηματιστήριο.
Αναπληρωτής πρόεδρος θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Terminal Link, Boris Wenzel.
Η κοινοπραξία SEGT συνίσταται από το γερμανικό επενδυτικό κεφάλαια Deutsche Invest Equity Partners (47%), την Terminal Link, που είναι θυγατρική του γαλλικού ναυτιλιακού κολοσσού CMA CGM (33%), και την Belterra Investments, συμφερόντων Ι. Σαββίδη (20%).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Lamda Development: Εξέλεξε νέο ΔΣ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος είναι ο Κύπριος επιχειρηματίας που ετοιμάζει επένδυση ύψους 4,2 δισ. στην Ζιμπάμπουε
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελληνική ναυτιλιακή πλειοδότησε για την εξαγορά 4 τάνκερ της Mitsubishi
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Protos: Το τέλος μιας δύσκολης περιόδου και η νέα αφετηρία για τη METLEN
- Συνεχίζονται οι πολεμικές εντάσεις σε διάφορες περιοχές του κόσμου και εμποδίζουν την ασφαλή ναυσιπλοΐα
- Οι «χρυσές» συμβάσεις που θέλουν όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές – Μάχη για ΣΔΙΤ €1,5 δισ.
- «ΔΕΟΣ» της ΑΑΔΕ και με… υποβρύχιο drone – Τα νέα υπερόπλα για την πάταξη της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.