ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Φρένο» στο πείραμα με τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό βάζει -προς το παρόν- η Uber, μετά το θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε με θύμα μία 49χρονη γυναίκα στην Αριζόνα. Όπως αναφέρουν οι NY Times, το δυστύχημα είναι πολύ πιθανό να αναζωπυρώσει, για μία ακόμη φορά, τη συζήτηση σχετικά με τους κανόνες που πρέπει να ισχύουν για τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό, τα οποία η Uber είχε βγάλει στους δρόμους σε πιλοτικό στάδιο σε μεγάλες πόλεις όπως το Σαν Φρανσίσκο, το Τέμπε, το Πίτσμπουργκ και το Τορόντο.
Ο επικεφαλής της Uber, Ντάνα Κοσροσχάχι έστειλε συλλυπητήρια στην οικογένεια της 49χρονης γυναίκας, ενώ απέφυγε να σχολιάσει οτιδήποτε λέγοντας πως συνεργάζονται με τις αρχές για να καταλάβουν τι συνέβη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανατίναξαν ΑΤΜ στη Γλυφάδα – Απόπειρα και στο Μενίδι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόλεμος στο Ιράν: Τα ΗΑΕ κλείνουν τον εναέριο χώρο τους – Το Ισραήλ βομβαρδίζει τις πρωτεύουσες του Ιράν και του Λιβάνου (Live upd)
- Οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν ξανά περί τα 100 δολάρια το βαρέλι
- Ελένη Γερουλάνου: Στην Εθνική Πινακοθήκη με τη Συραγώ Τσιάρα
- «Απόβαση» των Ελλήνων τραπεζιτών στο Λονδίνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.