ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Δεν έχουμε πρόβλημα να μην ξαναξεκινήσει το πρωτάθλημα εφόσον δεν υπάρχουν σαφείς δεσμεύσεις», αποκρίθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης σε εμφάνισή του στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, όπου κλήθηκε να σχολιάσει το «από δω και πέρα» για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο ίδιος ο κος Βασιλειάδης ανέφερε τους τρεις όρους, ώστε να μπορέσει να επανεκκινήσει το ελληνικό πρωτάθλημα:
2. Υποβιβασμός για επεισόδια
3. Αλλαγή στους κανόνες ασφαλείας
Σε ερώτηση που αφορά στο αν θεωρεί ειλικρινή τη συγγνώμη του Ιβάν Σαββίδη μετά την εισβολή με το όπλο μέσα στο γήπεδο, ο κ. Βασιλειάδης απάντησε «Αυτό θα το κρίνει ο δικαστής».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Βασιλειάδης: «Ας γίνει Grexit στο ποδόσφαιρο, δεν μας απασχολεί»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίωξη σε Σαββίδη και ΠΑΟΚ – Απειλούνται με βαρύτατες ποινές
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η πρώτη ευρωπαϊκή «καμπάνα» στον ΠΑΟΚ ήρθε από την ECA-Αποβάλλεται από την ομοσπονδία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πρωθυπουργός Πακιστάν: Ο Τραμπ είναι άνθρωπος της ειρήνης, το Ιράν έδειξε υπευθυνότητα
- Ελβετία: «Οι διαπραγματεύσεις διακόπηκαν αλλά δεν τελείωσαν» λέει το Ιράν
- ΥΠΕΞ: Δυσαρέσκεια προς το Ισραήλ για την απαγόρευση εισόδου Ελλήνων συνδικαλιστών
- Disney: Το «Toy Story 5» σημειώνει το καλύτερο άνοιγμα σε ΗΠΑ και Καναδά για το 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.