Στην ανακρίτρια Ηρακλείου οδηγήθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, ένας εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση της απαγωγής του γνωστού Κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο , αλλά και ολόκληρη την Κρήτη.
Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της μάντρας στο Ρέθυμνο, στην οποία είχε εντοπιστεί και απελευθερωθεί ο 54χρονος επιχειρηματίας μετά την επιτυχημένη αστυνομική επιχείρηση.
Ο κατηγορούμενος για συμμετοχή στην απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη, κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση, καθώς οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται και ο φάκελος παραμένει ανοιχτός για τον εντοπισμό κι άλλων τυχόν ατόμων, που πήραν μέρος στην πολύκροτη υπόθεση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέτρα της αστυνομίας είναι δρακόντεια μέσα και έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.
Πηγή: cretapost.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ραγδαίες εξελίξεις στην 24 Media: Αποχωρεί πλήρως από το «Έθνος» – «Μένει» ο Σαββίδης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε το ένταλμα σύλληψης του Ιβάν Σαββίδη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νεκρός επιχειρηματίας από ηλεκτροπληξία στην πισίνα του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μασκ: «Αρνήθηκα επανειλημμένα προσκλήσεις από τον Τζέφρι Έπσταϊν»
- Ζαχαράκη στην Κύπρο: «Η Ελλάδα επενδύει ήδη συστηματικά στην επιμόρφωση των εκπαιδευτικών»
- Τούρκοι ταξιδεύουν στην Ελλάδα για να ψωνίσουν από τα σούπερ μάρκετ σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ
- Μητσοτάκης για Κάθετο Διάδρομο: «Η στρατηγική συνεργασία με τις ΗΠΑ ήδη προσφέρει αξιόπιστα αποτελέσματα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.