ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ράλι της Aktor και τα μυστικά Εξάρχου, τι συμβαίνει σε ΕΛΠΕ και Bylot, η ΠΛΑΘ έχει story, ο Παπασταύρου και ο ΑΔΜΗΕ, ο μισθός του Βακάκη, ο tiktoker Καντώρος, ο personal trainer της κυρίας υπουργού, όταν το Château Margaux συναντά το Costa Navarino και ο εφοπλιστής Τσαβλίρης στο My Story
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρωθυπουργός με τον Σταύρο Θεοδωράκη, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την πρόταση του επικεφαλής του Ποταμιού για τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας προκειμένου παλαιοί και νέοι κυβερνώντες να πληροφορηθούν πλήρως για την μέχρι τώρα πολιτική απέναντι στην ΠΓΔΜ προκειμένου να αντιμετωπιστεί γρηγορότερα και καλύτερα το θέμα της επίμαχης ονοματοδοσίας.
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, για την πρόταση νόμου που κατέθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.
Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δυο άνδρες συμφώνησαν να συναντηθούν τη Δευτέρα προκειμένου να συζητηθεί αναλυτικά το περιεχομένου της πρότασης που κατέθεσε ο κ. Θεοδωράκης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης, με αφορμή το συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου για την νέα ονομασία των Σκοπίων κάλεσε όλους του Αρχηγούς και τους πρώην πρωθυπουργούς σε Συμβούλιο ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα της επίμαχης ονομασίας της ΠΓΔΜ βάζοντας ως γνώμονα την φανέρωση προηγούμενων πολιτικών πλάνων και κινήσεων με στόχο την ενημέρωση των τωρινών κυβερνώντων και του λαού. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα επιμείνω ότι πρέπει οι πρώην πρωθυπουργοί να πουν στους σημερινούς πολιτικούς μέχρι πού έφτασαν την υπόθεση και πού πιστεύουν ότι πρέπει να την πάμε. Να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης στην εθνική γραμμή που ήδη έχει χαραχθεί».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέος Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής o Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βενιζέλος για Novartis: Να διερευνηθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τούρκος πέρασε τα σύνορα και ζητά πολιτικό άσυλο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί Πιερρακάκης και Στουρνάρας επιμένουν στην Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων
- Château Margaux: Ο Έλληνας από την Πάτρα, το μυθικό κρασί και μια φιάλη που πουλήθηκε για 7.200 ευρώ
- Εργολάβοι: Αναθεώρηση τιμών και εξάμηνη παράταση ζητούν για να μην παγώσουν τα δημόσια έργα
- ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Δια χειρός Παπασταύρου η σούπερ υπερκάλυψη, πόσες μετοχές θα πάρουν παλαιοί και νέοι μέτοχοι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.