ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αυτοβούλως εμφανίστηκε στο τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ο φερόμενος ύποπτος μεταφορέας του μωρού, το οποίο βρέθηκε δολοφονημένο σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο άνδρας, εμφανώς ταραγμένος αλλά και εκνευρισμένος, αρνήθηκε την οποιαδήποτε εμπλοκή του με την υπόθεση, γεγονός που προκύπτει και από την έρευνα των Αρχών.
Μάλιστα, τόνισε ότι δεν υπάρχει κάποια γυναίκα στην οικογένειά του η οποία να κυοφορούσε και επιφυλάχθηκε κάθε νομίμου δικαιώματός του για το περιστατικό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πετρούπολη: Μαρτυρία «φωτιά» για το τέρας που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πετρούπολη: Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο! Η στιγμή που ο δράστης πέταξε το βρέφος στον κάδο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πετρούπολη: Αποκαλύψεις σοκ για το νεκρό βρέφος σε κάδο σκουπιδιών-Ήταν φιμωμένο με χαρτοπετσέτες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελληνικό: Δημιουργία ακαδημίας τέννις του Πάτρικ Μουράτογλου ανακοίνωσε η Lamda
- Βουλή: Κατά της άρσης της ασυλίας για Αυγενάκη και Λαζαρίδη η επιτροπή Δεοντολογίας
- Βουλή: Την άρση της βουλευτικής ασυλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου εισηγείται η επιτροπή Δεοντολογίας
- Γκουίντο Κροζέτο (Υπ. Άμυνας Ιταλίας): Το Πολεμικό Ναυτικό θα εγγυηθεί τη διέλευση των ιταλικών εμπορικών πλοίων από το Μπαμπ ελ Μάντεμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.