«Τρέχουν» οι εξελίξεις στο Survivor με την κάθε ομάδα να χάνει από έναν παίκτη αυτή την εβδομάδα. Από την μία, η Ζωή Ανδρονικίδου δεν άντεξε την πίεση και αποχώρησε οικειοθελώς από την ομάδα των Μαχητών και το ριάλιτι επιβίωσης. Από την άλλη, οι Διάσημοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν το αγώνισμα της ασυλίας με αποτέλεσμα υποψήφιοι για αποχώρηση να είναι η Ελένη Χατζίδου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Γιάννης Δρυμωνάκος.
Το Twitter πήρε «φωτιά» με τους χρήστες να υποστηρίζουν θερμά τον Δρυμωνάκο και την Σπυροπούλου. Οι πρόσφατοι βαριοί χαρακτηρισμοί και οι επιθέσεις από την Χατζίδου φαίνεται πως έχουν ενοχλήσει το κοινό.
Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν, η Ελένη Χατζίδου είναι εκείνη που αυτή τη φορά θα συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους και θα αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες της και το ταξίδι επιβίωσης.
Δείτε το trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=3TXKTGpQYiM
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.