• Gossip

    Έξαλλη η Χατζίδου με την Σπυροπούλου στο Survivor: “Θα φας σφαλιάρα!” (video)

    • NewsRoom


    “Βγήκαν τα μαχαίρια” στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς σκληρή επίθεση έκανε η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αφού κατά τον αγώνα επάθλου εκνευρίστηκε με την στάση της γνωστής παρουσιάστριας, απειλώντας να την χτυπήσει: “Θα φας σφαλιάρα!, μην με ξανά πειράξεις!”, είπε χαρακτηριστικά. Η Σπυροπούλου από την πλευρά της, ζήτησε συγγνώμη και με τη σειρά της είπε: “Όλοι είναι Παναγίες μπροστά στις κάμερες!”.

    Παράλληλα, στην προσωπική της συνέντευξη στο ριάλιτι, η τραγουδίστρια ανέφερε για το γεγονός: “Η γνώμη της είναι ότι δεν μιλάω στις κάμερες ενώ, όταν της είπα έλα να το λύσουμε on camera, το απέφυγε”, κάνοντας λόγο για υποκρισία από την πλευρά της Κωνσταντίνας. “Δεν έχουμε όλοι την ίδια όρεξη συνέχεια. Δεν έχω έρθει να ξεκατινιαστώ στο Survivor ούτε να μαλώσω. Δεν θα την έκανα παρέα, ούτε θέλω πολλά πάρε δώσε”, συνέχισε η Ελένη Χατζίδου.

    Την ίδια άποψη είχε και η Κατερίνα Δαλάκα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κάνοντας ξεκάθαρη επίθεση μπροστά στις κάμερες. Συγκεκριμένα, η παίκτρια των διασήμων, μεταξύ άλλων είπε: “Δεν μπορώ να υποκριθώ, όταν  έρχονται ο κάμερες. Κάνω τα ίδια μπροστά και πίσω, δεν θα πάρω τη σκούπα ξαφνικά και την υπόλοιπη μέρα θα κάθομαι”, αφήνοντας αιχμές για την ξανθιά παρουσιάστρια.

    Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νίκος Θωμάς για Survivor: Βγήκε από το παιχνίδι και «έκραξε» τους συμπαίκτες του! (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Πανόραμα: Ο άγριος καυγάς off camera του Νίκου Θωμά με τον Κώστα Τσεπάνη! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ