ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση με πέτρες και μπουκάλια δέχθηκε πούλμαν που μετέφερε οπαδούς της ΑΕΚ μία, περίπου, ώρα πριν την έναρξη (20:00) της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Ντιναμό, στο «Ολιμπίνσκι».
Οι οπαδοί της ουκρανικής ομάδας, μία εβδομάδα μετά τα έκτροπα σε μαγαζί της Τσακάλωφ, την ημέρα που θα πραγματοποιούνταν η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, ξαναχτύπησαν στην κυριολεξία!
Από την επίθεση έσπασαν τα τζάμια του οχήματος, ευτυχώς, όμως, δεν έχει υπάρξει κάποιος σοβαρός τραυματισμός, εκτός από δύο φίλους της Ένωσης που τραυματίστηκαν ελαφρά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου διέλυσαν μαγαζί στο Κολωνάκι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 30,5% η ΝΔ με διαφορά 15 μονάδες από τον δεύτερο Τσίπρα, τρίτη η Καρυστιανού
- Μητσοτάκης: Τα Στενά του Ορμούζ να παραμείνουν διάδρομος ελεύθερης ναυσιπλοΐας – Εθνικό κεφάλαιο η ελληνόκτητη ναυτιλία
- Ευρωαγορές: Οι μετοχές πέφτουν καθώς οι διαπραγματεύσεις με το Ιράν βρίσκονται σε αδιέξοδο
- Ανδρέας Λοβέρδος: «Πρωτοφανής κακοδικία» στην υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ μετά το πόρισμα της Τυχεροπούλου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.