ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΚΟ της ΝΔ: Επίθεση Βορίδη σε Κοβέσι, αιχμές Καιρίδη και σπόντες Γεωργιάδη για Δένδια κατά τη συνεδρίαση
Με μία έκπληξη τελείωσε την ομιλία του στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης στο πλαίσιο της συζήτησης για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της Novartis.
Ο κ. Γεωργιάδης παρέδωσε στη γραμματεία τον φάκελο με πόρισμα για τον θάνατο της τετράχρονης Μελίνας το 2016 στο ΠΑΓΝΗ το οποίο όπως ανέφερε,. η γενική επιθεωρήτρια δημόσιας διοίκησης «κρατά στο συρτάρι της» για να συγκαλύψει την υπόθεση.
«Στα συρτάρια κλειδωμένα τα πορίσματα που έχουν εκδοθεί εδώ και ένα χρόνο, για το πως πέθανε το τέτραχρονο κορίτσι για το οποίο ευθύνεται η κ. Πολάκη. Να το πάρει ο πατέρας του να δει πως πέθανε το παιδί του. Από εσάς που το καλύπτεται. Πέθανε το παιδί τεσσάρων ετών και αντί να ρίξετε φως στην υπόθεση επιτρέπετε στην κυρία Παπασπύρου και τον κ. Πολάκη να συγκαλύπτουν το θάνατο» ανέφερε ωρυόμενος ο κ. Γεωργιάδης ενώ ταυτόχρονα παρέδιδε τον φάκελο.
Από τα πυρά του κ. Γεωργιάδη δεν γλίτωσε ούτε ο Αλέξης Τσίπρας τον οποίο κατηγόρησε για συγκάλυψη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βουλγαρία: Ο νικητής των εκλογών Ρούμεν Ράντεφ έλαβε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης
- «Καμπανάκι» από Fitch για τα οριζόντια μέτρα στήριξης στην ενέργεια: «Μόνο η Ελλάδα κινήθηκε στοχευμένα»
- Υπουργείο Δικαιοσύνης: Δίκες εξπρές για πολιτικούς νομοθετούνται με την διάταξη που καταθέτει αύριο στη Βουλή
- Μητσοτάκης στο κλείσιμο της ΚΟ της ΝΔ: Κάποιοι δεν ιδρώνουν με τον ίδιο ενθουσιασμό την φανέλα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.