ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεμένο στο λιμάνι του Λαυρίου παραμένει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Άρτεμις», το οποίο θα πραγματοποιούσε στις 7 το πρωί το δρομολόγιο από προς Κέα-Κύθνο-Σύρο-Πάρο-Σέριφο-Σίφνο-Κίμωλο-Μήλο.
Στο πλοίο, που παρουσίασε μηχανική βλάβη, επέβαιναν 94 άτομα, 27 ΙΧ οχήματα, 1 φορτηγό και 1 δίκυκλο.
Σύμφωνα με το λιμενικό, οι 38 επιβάτες για την Κέα προωθήθηκαν στον προορισμό τους με το πλοίο «Μακεδών» ενώ οι υπόλοιποι παραμένουν στο «Αρτεμις» μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που οι Τούρκοι εμβολίζουν το ελληνικό πλοίο στα Ίμια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τουρκικό αεροσκάφος παραβίασε 19 φορές τον ελληνικό εναέριο χώρο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επεισόδια με μολότοφ μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και ΑΕΚ στον Πειραιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Η έκπληξη της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στο rebalancing, τα 5,3 εκατ. τεμάχια της ΜΟΗ και η επιστροφή της Credia πάνω από 1,02
- Τραμπ: Μπαίνει στη μάχη των ενδιάμεσων εκλογών – «Θα κάνω εκστρατεία όπως για τον εαυτό μου»
- Φιντάν για τη Συμφωνία της Μέκκας: Μια νέα αρχιτεκτονική περιφερειακής ασφάλειας και συνεργασίας, στόχος η επέκταση
- Η Lilly εξαγοράζει τη Merida έναντι 2,88 δισ. δολαρίων – Ενισχύει την παρουσία της στα αυτοάνοσα νοσήματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.