ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοκ στους Αμπελόκηπους: Ηλικιωμένη βρέθηκε υποσιτισμένη σε παράνομο γηροκομείο μετά από έφοδο της ΕΛ.ΑΣ
Στα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου στη Θεσσαλονίκη πήδηξε το μεσημέρι της Παρασκευής μία ηλικιωμένη γυναίκα, στο ύψος του Βασιλικού Θεάτρου.
Την γυναίκα ανέσυραν από τα νερά περαστικοί από το σημείο, πριν προλάβει να φτάσει πλήρωμα του Λιμενικού. Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις τόσο του Λιμενικού, όσο και της Αστυνομίας. Την γυναίκα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χωρίς να διατρέχει κάποιο κίνδυνο για την υγεία της.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα πήδηξε από μόνη της στη θάλασσα προκειμένου να δώσει τέλος στη ζωή της.
Δείτε τις φωτογραφίες από Thestival.gr:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διεκόπη η δίκη του αστυνομικού φρουρού για τη δολοφονία ταξιτζή στην Καστοριά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε ο 30χρονος Πακιστανός για απόπειρες βιασμού και δολοφονίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλέξανδρος Εξάρχου- Θετική αναθεώρηση για 2030: Έσοδα 4,5-5,5 δισ. , 600 εκ. EBITDA, 190-220εκ. κέρδη
- Νέο Youth Center στη Θεσσαλονίκη από την ActionAid: Ένας χώρος για να ανήκεις
- Alpha Trust Ανδρομέδα: Διανομή μερίσματος €0,40/μετοχή και πρόγραμμα επανεπένδυσης ενέκριναν οι μέτοχοι
- Οδηγούμε το νέο VW T-Roc


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.