ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης σε γνωστό γυναικολόγο του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, ο οποίος -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- ζήτησε και έλαβε το ποσό των 250 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει τοκετό νοσηλευόμενης στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Ο γυναικολόγος είχε συλληφθεί από Αστυνομικούς επ’ αυτοφώρω στις 28 Φεβρουαρίου του 2015 ύστερα από καταγγελία 32χρονου τότε συζύγου νοσηλευόμενης. Σε έρευνα που του έγινε βρέθηκε να κατέχει 250 ευρώ, τα οποία είχαν προσημειωθεί από την Αστυνομία.
Ο καταδικασθείς υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της τοπικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής», από την οποία, όταν συνελήφθη, είχε αποχωρήσει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ασφαλιστικά μέτρα για συνεχείς και υπερβολικούς θορύβους από ζώο συντροφιάς
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικαστήριο ΕΕ: Τα κράτη μέλη δε δύνανται να αρνούνται την παράδοση όλων των ανηλίκων γενικώς
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΕΔΔΑ: Παράνομη η παρακολούθηση εργαζομένων με σύστημα CCTV χωρίς οποιαδήποτε ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι τρέχει με την Κεφαλογιάννη, γιατί πήγε ο Πανάρας στη Βουλή, ο Ψηλός, η Σοφία και τα fake news, ο Τασούλας και ο Καρυωτάκης και ελληνικά Rafale στη Μέκκα
- Οι αγορές αψηφούν προσώρας τις πολεμικές ιαχές – Εστιάζουν στα εταιρικά αποτελέσματα και τα επιτόκια
- Η εντιμότητα των πολιτικών και το παράδειγμα της Ρουμανίας
- Η νέα επίδειξη πλούτου είναι το γραμμωμένο γυναικείο μπράτσο