ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Μagnificent Four και το ράλι της Πειραιώς, η έκπληξη Πολυχρονόπουλου, η νέα εξαγορά Ταμβακάκη, που επενδύει η Μαρτίνου, γιατί όλοι στην κυβέρνηση κάνουν business με τον άγνωστο Σταυρούλια και ο ψυχίατρος του Μπουτσικάκη των ΕΑΣ
Δεν έχει υπάρξει καμία ευνοϊκή μεταχείριση της Νοvartis επί της Υπουργίας μου δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης παρουσιάζοντας στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι πληρωμές του κράτους προς την Novartis από το 2013 είναι ίδιες ενώ το μερίδιο αγοράς της εταιρείας έπεσε 5% επί των ημερών του κ Γεωργιάδη.
Σύμφωνα με τον κ Γεωργιάδη, οι προστατευόμενοι μάρτυρες ανέφεραν στις καταθέσεις τους τα 65 εκατομμύρια γιατί είχε γράψει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης ότι υπήρξε υπουργική απόφαση δωράκι του Γεωργιάδη στην Novartis, ύψους 65 εκατομμυρίων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σκληρό ροκ! ΝΔ: «Πολωνοποιείτε» την πολιτική ζωή – Μαξίμου: «Αυτοεξευτελίζεστε»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνεργάτες Αντ. Σαμαρά: Η απάντηση του FBI επιβεβαιώνει την σκευωρία της κυβέρνησης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιάννης Στουρνάρας: Με εμπλέκουν στην υπόθεση Novartis για να με διώξουν από την ΤτΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρίνα Βρανοπούλου: Μια συνειδητή διεκδίκηση χώρου
- Mononews Health 20: Οι 20 πιο επιδραστικοί επιστήμονες Υγείας του 2025
- Τα σενάρια για την Alpha Bank μετά τη νέα δήλωση του Αντρέα Ορσέλ και την μεγάλη πτώση της μετοχής κατά 5,5%
- Η Δέσποινα Τσαγγάρη «συστήνεται» στην αγορά με πρόστιμα σε σούπερ μάρκετ και πολυεθνικές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.