ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη μετά τη δήλωση του δικηγόρου της οικογένειας ότι το κινητό της τηλέφωνο βρίσκεται στα χέρια κοντινού της ανθρώπου.
«Θεωρούμε βάσιμα ότι κάποιος από τον περίγυρό της έχει στα χέρια του το κινητό τηλέφωνο», δήλωσε ο Βασίλης Ταουξής, δικηγόρος της οικογένειας στο κεντρικό δελτίο του Star.
Την ίδια ώρα, ο αδερφός της άτυχης γυναίκας αναφέρει πως: «Εμένα πάει κάπου το μυαλό μου, όχι σε συγκεκριμένα άτομα αλλά σε καταστάσεις. Η αδερφή μου έπεσε θύμα καταστάσεων ή απειλήθηκε κάποιος και μέσω της απειλής που δέχτηκε αυτός ή αυτοί, έπεσε θύμα η αδερφή μου και του είπανε ή τους είπανε θα σου στήσουμε τέτοιο πράγμα που θα φαίνεται ότι εσύ είσαι ο φονιάς».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυστήριο στην υπόθεση Λαγούδη : Ενεργό το Viber της (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Βολισσού – Άμεση κινητοποίηση για την καταγραφή των ζημιών από τις φωτιές
- Αποκάλυψη Τραμπ: Ο Πούτιν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ειρήνης στην Ουκρανία
- Μεντβέντεφ: Η συνάντηση Πούτιν–Τραμπ απέδειξε ότι υπάρχει χώρος για διάλογο
- Χρηματιστήριο: Ποιες και πόσες μετοχές θα απαρτίζουν τον ελληνικό MSCI μετά την αναβάθμιση – Μάχη στις κεφαλαιοποιήσεις των blue chips
