ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θλίψη στο δημοσιογραφικό κόσμο έχει προκαλέσει η τραγική είδηση του θανάτου του Νίκου Τσίτσα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής σε ηλικία 47 ετών. Ο Νίκος Τσίτσας ήταν πολιτικός συντάκτης στο TheTOC και στις εφημερίδες «Δημοκρατία» και «Έθνος».
Η κηδεία του δημοσιογράφου θα γίνει τη Δευτέρα (29/01/2018) στις 15:00 το μεσημέρι στο Κοιμητήριο Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση σε τράπεζα στη Λ. Αλεξάνδρας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απώλεια για τον χώρο των Γραμμάτων: «Έφυγε» ο μεταφραστής και δοκιμιογράφος Άρης Μπερλής
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ στην Σπάρτη: 49χρονος μαχαίρωσε στην καρδιά 51χρονο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μετρό Αθήνας: Νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 από Δευτέρα
- ΠΟΜΙΔΑ: Να αποσυρθεί η ρύθμιση για διαγραφή ακινήτων από το Μητρώο Βραχυχρόνιας Μίσθωσης
- Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Πλήγματα σε πετρελαϊκή εγκατάσταση και χημικό εργοστάσιο στη Ρωσία
- Περιφερειακά κανάλια: Ο οδικός χάρτης για τις άδειες και η μετάβαση σε HD μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.