ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για πρώτη φορά η Ήβη Αδάμου μίλησε για την εγκυμοσύνη της και τα μελλοντικά της σχέδια με τον αγαπημένο της Μιχάλη Κουινέλη. Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε στην κάμερα του Happy Day ότι, «στην αρχή έπαθα ένα σοκ, είναι λογικό, αλλά νομίζω ότι η χαρά ξεπερνάει όλα τα υπόλοιπα συναισθήματα».
«Δεν είπα εγώ την είδηση της εγκυμοσύνης μου! Δεν είμαι και τέτοιος άνθρωπος να βγω να πω κάτι τόσο προσωπικό, τόσο νωρίς. Αν δεν είχε φανεί, δεν θα το έλεγα», πρόσθεσε η 24χρονη τραγουδίστρια.
Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι πρόκειται να μετακομίσει μαζί με τον σύντροφό της στη γενέτειρα του στην Αλεξανδρούπολη, αλλά αυτό θα γίνει μετά τη γέννηση του μωρού.

«Είναι μία πολύ όμορφη πόλη για να μεγαλώσει ένα παιδί πιστεύω, που όλα είναι έτσι πιο ήρεμα, πιο ανθρώπινα».
Δείτε το βίντεο:
https://youtu.be/X5tMfnP_-hI
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έγκυος η Ήβη Αδάμου – Η πρώτη ανάρτηση του Μιχάλη Κουινέλη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Αλ. Παρθένη μετά την αποχώρησή του (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι θα δούμε την Κυριακή στο Survivor: Τραυματισμός και νεύρα για τη Σπυροπούλου (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Απειλεί να στείλει πράκτορες της ICE στα αεροδρόμια αν συνεχιστεί το αδιέξοδο για τη χρηματοδότηση της ασφάλειάς τους
- Jefferies και Deutsche Bank βλέπουν νέο κύκλο υψηλών αποδόσεων για τις ελληνικές τράπεζες
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε ότι στόχευσαν ένα ισραηλινό μαχητικό F-16
- PwC: Τα deals στην ελληνική αγορά ξεπερνούν τα 7 δισ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.