Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor, όλο και περισσότερα ονόματα που πρόκειται να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο γίνονται γνωστά. Μετά τους άντρες που θα απαρτίζουν την ομάδα των Διασήμων, η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε ακόμη τρεις από τις διάσημες παίκτριες.
Οι ήδη γνωστές γυναίκες που θα συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι η Όλγα Φαρμάκη, η Μαρία Σαμαρίνου και η Ελένη Χατζίδου. Μέσα από την εκπομπή ΕΔΩ, η Ντορέττα ανακοίνωσε ότι στην παρέα θα προστεθεί η 25χρονη Κατερίνα Δαλάκα, η οποία είναι πρωταθλήτρια στίβου στα 400 μέτρα.
Τα δύο επόμενα ονόματα είναι οι τραγουδίστριες Ελευθερία Ελευθερίου και Ξένια από το συγκρότημα των REC.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor 2: Αυτoί είναι οι έξι διάσημοι άνδρες που θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ποια είναι η νέα εκπομπή που αναλαμβάνει; (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor 2: O Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί αποκαλύπτει τις 2 αλλαγές της φετινής χρονιάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μιχαήλ Ρασσιάς: Πώς είναι να μοιράζεσαι την ίδια κιμωλία με τον Τζον Νας
- Ρεκόρ κερδοφορίας και μερισμάτων για τις εισηγμένες εταιρείες
- ΕΥΔΑΠ: Επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 2,5 δισ. ευρώ για τον μετασχηματισμό του υδροδοτικού μοντέλου της Αττικής
- Κώστας Παπαγιάννης (Novartis): Το 97% των δεδομένων υγείας παραμένει αναξιοποίητο – Το νέο στοίχημα της εταιρείας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.