ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βελτίωση παρουσιάζει η υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ο οποίος αναπνέει πλέον χωρίς μηχανική υποστήριξη, ενώ έχει βγει από τη βαριά καταστολή που παρέμενε για 12 ημέρες μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε.
Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Ανθής Βούλγαρη και της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω»: «Σήμερα ή αύριο θα βγει από την εντατική. Αποκλειστικά σας λέω ότι οι φίλοι του του έχουν ετοιμάσει το δωμάτιό του σε νοσοκομείο, ένα δωμάτιο, στο οποίο θα είναι μόνος του… οι φίλοι του έβαψαν το δωμάτιο, πήραν καρέκλας, στρώμα ανατομικό ώστε να βολεύεται, ένα τραπεζάκι… του το έφτιαξαν για να πάει και να νιώθει άνετα…»! Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η δημοσιογράφος για την κατάσταση της υγείας του!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Πόσες πιθανότητες του δίνουν οι γιατροί για να ζήσει
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Αγγελίδης: Τα όμορφα Χριστούγεννα με τον Αρναούτογλου – Το συγκινητικό video
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor 2: Αυτoί είναι οι έξι διάσημοι άνδρες που θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οδηγία της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Ιράκ προς Αμερικανούς να εγκαταλείψουν αμέσως τη χώρα
- Politico: Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς αλλάζει στάση για τον πόλεμο στο Ιράν
- Σοφία Μητσοτάκη: Δημοσίευσε το boarding pass της επιστροφής της από το Ντουμπάι – «Ελπίζω ότι εδώ ολοκληρώνεται αυτή η αθλιότητα»
- Πύργος Ηλείας: Πύρινη κόλαση ξέσπασε στα Βυτινέικα – Οριοθετήθηκε η φωτιά, αλλά δυνάμεις επιχειρούν ακόμη (upd)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.