ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γαμπρός θα ντυθεί πιθανότατα το καλοκαίρι ο Αντώνης Ρέμος. Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του, Υβόννη Μπόσνιακ, έπειτα από δέκα χρόνια κοινής συμβίωσης.
Ο Αντώνης Ρέμος έκανε πρόταση στην Υβόννη Μπόσνιακ μία μέρα πριν την συναυλία του στο Κουρσεβέλ των Γαλλικών Άλπεων στις 28 Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με θαμώνες του μαγαζιού, το ζευγάρι βρισκόταν ήδη στο σαλέ που φιλοξενεί το χειμερινό Nammos της Μυκόνου, όταν ο Αντώνης Ρέμος πήρε από το χέρι την αγαπημένη του και την έβγαλε έξω από το μαγαζί, παρά την έντονη χιονόπτωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γέννησε η Μαριέττα Χρουσαλά (pic)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια εβδομάδας: Αστρολογικές προβλέψεις από 8 έως 14 Ιανουαρίου 2017
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ – Πάνω από 4,3 εκατ. ευρώ θα μοιράσει την Πέμπτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνάντηση Ζελένσκι – Ερντογάν: Στο επίκεντρο συνεργασία των δύο χωρών για ασφάλεια και κοινά έργα εκμετάλλευσης φυσικού αερίου
- Σεισμός 4 Ρίχτερ στη Θεσπρωτία
- Κόρινθος: Πολτοποιήθηκε η γυναίκα που την καταπλάκωσε μπαλκόνι – Συνελήφθη ο εργολάβος
- Μυλωνάκης: Διαψεύδει δημοσίευμα εφημερίδας ότι είχε συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα όταν ήταν πρωθυπουργός – Θα κινηθεί νομικά εναντίον του εκδότη της
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.