Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας, καθώς την Κυριακή η παρουσιάστρια γέννησε το τρίτο της παιδί.
“Καλώς ήρθες μικρέ μου πρίγκιπα. Ήρθες και γέμισες τις ζωές μας με ευτυχία και χαρά. Σε αγαπάμε τόσο πολύ!” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η ευτυχισμένη μανούλα Μαριέττα Χρουσαλά η οποία γέννησε το τρίτο της παιδί σήμερα.
Το ζευγάρι έχει ήδη δύο ακόμα παιδιά, την Μάργκω και τον Σπύρο. Η Μάργκω γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 2012 και ο Σπύρος στις 4 Μαρτίου 2015. Σήμερα η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε καθώς ήθελαν πολύ να αποκτήσουν ένα ακόμα παιδί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χρυσές σφαίρες: Κόκκινο χαλί με μαύρο χρώμα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια εβδομάδας: Αστρολογικές προβλέψεις από 8 έως 14 Ιανουαρίου 2017
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ – Πάνω από 4,3 εκατ. ευρώ θα μοιράσει την Πέμπτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- MSCI Greece Standard: Καμία νέα εισαγωγή – Στις 8 οι μετοχές του δείκτη
- Αλίκη Μαρτίνου: Η τέχνη ιστορικά συνδέεται με τη φιλανθρωπία
- Το ράλι της 3E, το νέο deal Εξάρχου και Aktor, το big short στην Bylot και ο Τράμπ, το beef Βαρδινογιάννη – Γκάλι, τι αγοράζει ο Προκοπίου, το χωριό του Πιερρ και ο λαμπερός γάμος Δασκαλάκη – Χασιώτη
- Η μεθανόλη στη ναυτιλία: Aπό το FuelEU και το EU ETS στη στρατηγική τοποθέτηση κεφαλαίου
