Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας, καθώς την Κυριακή η παρουσιάστρια γέννησε το τρίτο της παιδί.
“Καλώς ήρθες μικρέ μου πρίγκιπα. Ήρθες και γέμισες τις ζωές μας με ευτυχία και χαρά. Σε αγαπάμε τόσο πολύ!” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η ευτυχισμένη μανούλα Μαριέττα Χρουσαλά η οποία γέννησε το τρίτο της παιδί σήμερα.
Το ζευγάρι έχει ήδη δύο ακόμα παιδιά, την Μάργκω και τον Σπύρο. Η Μάργκω γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 2012 και ο Σπύρος στις 4 Μαρτίου 2015. Σήμερα η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε καθώς ήθελαν πολύ να αποκτήσουν ένα ακόμα παιδί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χρυσές σφαίρες: Κόκκινο χαλί με μαύρο χρώμα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια εβδομάδας: Αστρολογικές προβλέψεις από 8 έως 14 Ιανουαρίου 2017
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ – Πάνω από 4,3 εκατ. ευρώ θα μοιράσει την Πέμπτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεωργιάδης κατά Ανδρουλάκη: Ο «έως χθες υπερασπιστής της Δικαιοσύνης» επιτίθεται στους εισαγγελείς του Αρείου Πάγου
- Trastor: Ανοίγει ο δρόμος για ΑΜΚ για άντληση νέων κεφαλαίων
- Τρίκαλα: Ελεύθερος με περιοριστικά μέτρα ένα από τα δύο διευθυντικά στελέχη της «Βιολάντα»
- Νίκος Ταχιάος: Αδύνατον η οδός Πόντου να παραδοθεί ταυτόχρονα με την επέκταση της γραμμής του Μετρό Θεσσαλονίκης προς Καλαμαριά

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.