• LIFE&STYLE

    Μια πρωτοχρονιάτικη έκπληξη στο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος του Ψυχικού! (pics+video)


    Μια πολύ όμορφη έκπληξη περίμενε τους πελάτες, και όχι μόνο, της αλυσίδας σουπερμάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στο υποκατάστημα του Ψυχικού, την Παραμονή Πρωτοχρονιάς! Καθώς έκαναν τα ψώνια τους για τις μέρες που ακολουθούσαν, μια ομάδα καλαντιστών μπήκε στο υποκατάστημα και ξεκίνησε να τραγουδά με απίστευτο κέφι, αστείρευτη ενέργεια και πολλή χαρά. Με τα γιορτινά τραγούδια τους και τον ανεβαστικό χορό τους, δημιούργησαν ένα εορταστικό κλίμα ανάλογο των ημερών, γεμάτο ζωντάνια και ευχάριστη διάθεση.

    Κρατώντας τα μουσικά τους όργανα και φορώντας το πιο ωραίο τους χαμόγελο, καλούσαν τον κόσμο να συμμετάσχει στη μικρή γιορτή που έστησαν εν μέσω του καταστήματος και σκόρπισαν σε όλους τους παρευρισκομένους, από πελάτες μέχρι υπαλλήλους, όμορφες στιγμές. Τύμπανα, ντέφια και πνευστά είχαν την τιμητική τους στο μουσικοχορευτικό γεγονός, ενώ απολαυστικές ήταν τα στιγμιότυπα όπου καλαντιστές και πελάτες έγιναν, χορεύοντας και τραγουδώντας.

    Η έκπληξη αυτή, πρωτοβουλία της διοίκησης των ΑΒ Βασιλόπουλος, ήταν ό,τι καλύτερο για την εν λόγω μέρα και ένα πολύ χαρούμενο συμβάν, τόσο για αυτούς που έκαναν τα ψώνια τους όσο και για όσους εργάζονταν, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψιν το γεγονός ότι πολύς κόσμος δουλεύει τέτοιες γιορτινές μέρες. Τους αξίζουν οπωσδήποτε συγχαρητήρια, καθώς δεν επαναπαύονται και προσπαθούν συνεχώς να πράττουν δημιουργικά. Το πνεύμα της Πρωτοχρονιάς κατέκλυσε το κατάστημα του Ψυχικού, παρέσυρε όσους ήταν παρόντες και σίγουρα έκανε αυτούς που δεν βρίσκονταν εκεί να “ζηλέψουν”. Καλή χρονιά!



    ΣΧΟΛΙΑ