ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένορκη Διοικητική Εξέταση, με εντολή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, διατάχθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., σε βάρος του αστυνομικού της συνοδείας του αντιπροέδρου της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη, του οποίου άγνωστοι άρπαξαν το υπηρεσιακό του πιστόλι, μέσα από το αυτοκίνητο του, όπου το είχε αφήσει αφύλακτο.
Το περιστατικό συνέβη χτες το απόγευμα έξω από το γραφείο του κ. Χατζηδάκη, στην Αθήνα.
Όπως είπε ο αστυνομικός, ο οποίος φέρει τον βαθμό του υπαστυνόμου Α’, άφησε το τσαντάκι του με το όπλο και γεμιστήρα 13 φυσιγγίων μέσα στο αυτοκίνητο, για να μεταφέρει αλληλογραφία στο γραφείο.
Όταν επέστρεψε διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν σπάσει το τζάμι του αυτοκινήτου και το τσαντάκι είχε κάνει «φτερά».
Ο υπαστυνόμος συνελήφθη για πλημμελή φύλαξη όπλου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ μετά την κατάθεση του αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κάπα Research: 10 ευρήματα που ξεχώρισαν το 2017
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασιλίτσα: Αυτός είναι ο άτυχος 32χρονος που καταπλακώθηκε από τη χιονοστιβάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η τελική απόφαση Κ.Μ. για ΟΠΕΚΕΠΕ, το παρασκήνιο του καβγά Καιρίδη – Μηταράκη, το σενάριο για 5% στις εκλογές και το νέο πατριωτικό κόμμα
- Έρχεται μίνι ανασχηματισμός στους γενικούς γραμματείς – Όλα τα ονόματα
- Σχολή Μωραΐτη: Ποιοι παρευρέθηκαν στην Τελετή Αποφοίτησης
- Ολο το παρασκήνιο του mega deal Βαρδινογιάννη-Περιστέρη: Τι σηματοδοτεί η συγχώνευση ΗΡΩΝ -NRG
