ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα γενέθλιά της γιόρτασε χθες η Άννα Βίσση μαζί με αγαπημένους της ανθρώπους, ενώ την περίμενε και μία πολύ ευχάριστη έκπληξη από την κόρη της, Σοφία Καρβέλα, η οποία πέταξε από Αμερική για Ελλάδα μόνο για εκείνη. Η τραγουδίστρια, που έκλεισε τα 60 της χρόνια, όσο μεγαλώνει ομορφαίνει και μας το δείχνει τόσο πάνω στη σκηνή, όσο και κάτω από αυτή που προτιμάει να είναι απλή και χωρίς έντονο μακιγιάζ.
Από το πάρτυ γενεθλίων της Άννας Βίσση δε θα μπορούσε να λείπει και ο Νίκος Καρβέλας, με τον οποίο η τραγουδίστρια έχει περάσει πολλές όμορφες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα, η κόρη τους μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ο πατέρα της δίνει ένα τρυφερό φιλί στην μητέρα της.
https://www.instagram.com/p/Bc8HS0FDwVg/
https://www.instagram.com/p/Bc7_uW9BK_y/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: My Style Rocks: Σήμερα ο μεγάλος τελικός – Τι θα δούμε (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο μεγάλος Τελικός του Nomads, έφτασε!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επτά γιορτινές προτάσεις για έξοδο το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζιτζικώστας: Δεν υπάρχει ζήτημα ασφάλειας από την παρουσία της Κίνας σε ευρωπαϊκά λιμάνια
- Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ δίνει στη δημοσιότητα νέα δέσμη αρχείων Έπσταϊν
- Hellenic Train: Με λεωφορεία τα επιβατικά δρομολόγια Αλεξανδρούπολη – Ορμένιο
- Fourlis: Από 3 Φεβρουαρίου σε διαπραγμάτευση 754.200 νέες μετοχές από το stock option
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.