ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 25χρονος νεαρός που σύμφωνα με την αστυνομία επιτέθηκε σε 9 γυναίκες στην περιοχή των Αμπελοκήπων με σκοπό να τις γδύσει και να τις θωπεύσει. Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να κριθεί προσωρινά κρατούμενος για 3 περιπτώσεις βιασμού και 6 απόπειρες, τις οποίες πραγματοποιούσε νυχτερινές ώρες, φορώντας πάντα λευκά παπούτσια. Σήμερα μάλιστα φορούσε τα ίδια. Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως θεωρούσε ότι δεν είχε διαπράξει κάποιο αδίκημα, αφού δήλωσε πως ο,τι έκανε το έκανε για «πλάκα και καγκουριά».
Σύμφωνα με τον συνήγορο του, κατά την διάρκεια της απολογίας του, δεν θυμόταν να περιγράψει πολλές από τις πράξεις του και γιαυτό το λόγο προτίθενται να ζητήσουν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός του, δεν είχε δώσει ποτέ την εντύπωση ότι θα μπορούσε να τελέσει τέτοια αδικήματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στον ανακριτή ο 25χρονος «δράκος» των Αμπελοκήπων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθη ο «δράκος» των Αμπελοκήπων – Πώς επέλεγε τα θύματά του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στενά του Ορμούζ: Έκρηξη σε τάνκερ που προσέκρουσε σε νάρκη
- Γερμανία: Σεσημασμένος ισλαμιστής ο άνδρας που επιτέθηκε στο Pride φεστιβάλ – Σχεδίαζε και παλαιότερα επίθεση
- Μπέρναμ: Θα αντιπαρατεθώ με τον Τραμπ, αν χρειαστεί
- Μαίνονται οι μεγάλες πυρκαγιές σε Γαλλία και Ισπανία – Πάνω από 300.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τις εστίες τους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.