Menu
-1.17%
Τζίρος: 367.62 εκατ.

Σημάδια ανάκαμψης στην Tesla: Αυξήθηκαν οι πωλήσεις τριμήνου σε μια δύσκολη περίοδο για τα ηλεκτρικά οχήματα

Life & Style

Ονόματα έκπληξη στα γραφεία του ΕΣΡ για τις τηλεοπτικές άδειες

Comments

Επτά ενδιαφερόμενοι προσήλθαν χθες στα γραφεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, για την διαδικασία ενημέρωσής τους επί των στοιχείων της διαγωνιστικής διαδικασίας των τηλεοπτικών αδειών.

Προς ενημέρωσή τους στο ΕΣΡ προσήλθαν οι εκπρόσωποι των τηλεοπτικών σταθμών E, ALPHA, ANT1, STAR, SKAI και δύο νεοεμφανιζόμενες εταιρείες, η Proteas Production Media και η MIXTA.

Σήμερα, στη διάσκεψη του ΕΣΡ συζητήθηκαν οι τέσσερις προδικαστικές προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών SKAI, ANT1, ALPHA, STAR, οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από τους νομικούς τους.

Οι ενστάσεις που ήγειραν οι νομικοί εκπρόσωποι των καναλιών, αφορούσαν τον αριθμό των αδειών, το τίμημα της εκκίνησης, το γεγονός ότι η όλη διαδικασία -όπως υποστηρίζουν- γίνεται με καθαρά οικονομικά κριτήρια και όχι ποιοτικά, ότι οι μεν σταθμοί που λειτουργούν ήδη έχουν εμπειρία και θα μπουν και σταθμοί οι οποίοι είναι νέοι και ότι δεν γίνεται έλεγχος πόθεν έσχες πριν τη διαδικασία.

Το ΕΣΡ έχει διάστημα 10 ημερών για να επιλέξει αν θα απαντήσει ή όχι στις προδικαστικές προσφυγές των καναλιών, αλλιώς νομικά οι προσφυγές εκπίπτουν. Σύμφωνα με πηγές του ΕΣΡ, θα πρέπει να έχουν προηγηθεί οι προδικαστικές προσφυγές, από τυχόν προσφυγές που θα κατατεθούν στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Η διαδικασία θα προχωρήσει κανονικά, σημείωσε ο αντιπρόεδρος του ΕΣΡ Ρ. Μορώνης, ενώ πρόσθεσε ότι οι εκπρόσωποι των καναλιών έδειξαν ενδιαφέρον και για την προοπτική των θεματικών αδειών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΣΡ: Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για τις 7 τηλεοπτικές άδειες – Στα 3,5 εκ. ευρώ η εγγυητική επιστολή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε ποια νησιά θα παραμείνει μειωμένος ο ΦΠΑ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ηράκλειο: Ηλεκτρονικές κλήσεις θα λαμβάνουν οι παραβάτες οδηγοί από το νέο έτος

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Voice: Το αφιέρωμα στον Γιώργο Μαζωνάκη – Συντετριμμένοι Παπαρίζου, Μάστορας, Μουζουράκης (video)
Σοφία Καρβέλα-Κάθριν Εμπειρίκου: Η συνάντηση στη Νέα Υόρκη
Η Χάλι Μπέρι κατηγορείται για κακοποίηση του 12χρονου γιου της
3.232.703 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Σεπτέμβριο
Χώρισαν Απόστολος Λύτρας και Δώρα Παπαδοπούλου μετά από ένα χρόνο γάμου
Υπόθεση Μαζωνάκη: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος της Γάκα, Νίκος Αλεξανδρής
Αλεξάνδρα Νίκα: Υπέρκομψη στη Μύκονο για τον γάμο της Εβίτας Μιχαλοπούλου
Σίλια Κριθαριώτη-Νίκος Τσάκος: Με τον γιο τους σε ένα από τα πιο διάσημα prive club της Νέας Υόρκης
Άννα x ΟΑΚΑ: Πόσο κόστισε τελικά η συναυλία και γιατί δεν θα λάβει αμοιβή η Βίσση
Γιατί ο Νίκος Καρβέλας δεν πήγε στη συναυλία της Βίσση στο ΟΑΚΑ; (video)