ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι χαμηλές θερμοκρασίες έφεραν και τα πρώτα χιόνια στις ορεινές περιοχές της χώρας, τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στο Πήλιο.
Χιονόπτωση σημειώνεται στο Φίλυρο και τον Χορτιάτη, ενώ χιονόνερο πέφτει κατά διαστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στον Λαγκαδά. Χιόνι πέφτει και στα ορεινά της Χαλκιδικής.Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.
Για αύριο το πρωί, η ΕΜΥ προβλέπει τοπικά πυκνές χιονοπτώσεις στα ημιορεινά της Ανατολικής Χαλκιδικής, της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.
Τα πρώτα χιόνια για φέτος, μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, έκαναν την εμφάνισή τους στο Πήλιο,όπου άρχισε να χιονίζει από τις 5 το απόγευμα, στα Χάνια και στις Αγριόλευκες στο Χιονοδρομικό Κέντρο.
Το ύψος του χιονιού στα Χάνια έφθασε τα 5 εκατοστά, ενώ στις πίστες του χιονοδρομικού κέντρου έχει ήδη ξεπεράσει τα 10 εκατοστά και η χιονόπτωση συνεχίζεται,χωρίς ωστόσο να υπάρχουν προβλήματα στους δρόμους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καιρός: Καταιγίδες, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαλάει ο καιρός: Ποιες περιοχές θα πλήξει η κακοκαιρία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Tesla: Αποχωρεί από την εταιρεία ο επικεφαλής του προγράμματος ανθρωποειδών Ρομπότ Optimus
- Σαουδική Αραβία: 13 Ιρανοί έχασαν τη ζωή τους λόγω της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια του χατζ
- Βανς: Ελπίζω ότι κάποια στιγμή ο Έλον θα επιστρέψει στη βάση, τεράστιο λάθος η κόντρα με τον Τραμπ
- Olympic Air: Αεροσκάφος επέστρεψε στη Νάξο μετά από ένδειξη για φωτιά
