ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Κομισιόν δεν υπολογίζει σε ένα τέταρτο πρόγραμμα δανειακής βοήθειας για την Ελλάδα, δήλωσε ο ευρωπαίος Επίτροπος Προϋπολογισμού, Γκίντερ Έτινγκερ, ο οποίος, σε δηλώσεις του πριν από τη Σύνοδο της ΕΕ στις Βρυξέλλες, είπε πως «θεωρούμε ότι οι Έλληνες θα επιστρέψουν στο άμεσο μέλλον τις αγορές».
Σε περίπτωση που η χώρα θα είχε στο μέλλον ανάγκη χρηματοδότησης, θα πρέπει να μπορεί να αντλήσει φρέσκο χρήμα από τις αγορές.
Το τρέχον τρίτο διεθνές πρόγραμμα βοήθειας προς την Ελλάδα ύψους μέχρι και 86 δισ. ευρώ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018 και, με δεδομένη την ανάκαμψη της οικονομίας που καταγράφεται το τελευταίο διάστημα, οι ειδικοί θεωρούν ότι η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί το συνολικό διαθέσιμο ποσό του τρίτου προγράμματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τράπεζα Πειραιώς και Moody’s: Ξαφνική διαφοροποίηση στις εκτιμήσεις για ελληνική οικονομία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουρκία: Ζητάει κατάπαυση του πυρός στη Λιβύη «χωρίς καθυστέρηση»
- Υπ. Δικαιοσύνης: Καμία σχέση την πραγματικότητα η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για τροπολογία για offshore
- Άλιμος: Η στιγμή που οι αστυνομικοί εντοπίζουν το βρέφος δίπλα σε κάδο απορριμάτων (Βίντεο)
- Νέα Δημοκρατία: Ερώτηση 8 βουλευτών για αναγραφή του αριθμού σταυρών προτίμησης και στις εθνικές εκλογές
