ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τη σύλληψη ενός άγνωστου κακοποιού που λήστεψε το απόγευμα της Τρίτης ένα σούπερ μάρκετ στην Κομοτηνή. Σύμφωνα με εκτιμήσεις πρόκειται για τον δράστη και της προηγούμενης ληστείας σε άλλο σούπερ μάρκετ πέντε ημέρες πριν.
Ο κακοποιός εισέβαλε στο κατάστημα στις 19:30 το απόγευμα έχοντας κρύψει με την κουκούλα του ρούχου του τα χαρακτηριστικά του και ακινητοποίησε με την απειλή όπλου τους υπαλλήλους και τους πελάτες, που δεν τόλμησαν να αντιδράσουν. Αμέσως, άρπαξε από τα ταμεία όσα χρήματα υπήρχαν και εξαφανίστηκε τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.
Παρά τις έρευνες για τον εντοπισμό του, ο ένοπλος κατάφερε να διαφύγει. Από την περιγραφή του, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ίσως πρόκειται για τον ίδιο που λήστεψε το απόγευμα της Πέμπτης άλλο ένα σούπερ μάρκετ δίπλα στην παλιά Πρυτανεία και άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό, τότε όμως με την απειλή μαχαιριού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκ στο Αίγιο: Εκτροχιάστηκε τρενάκι λούνα παρκ–Κινδύνευσαν μητέρα με τα παιδιά της
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ» από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αθήνα: Η πλατεία Συντάγματος φόρεσε τα γιορτινά της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καραϊβική: Νοροϊός σε κρουαζιερόπλοιο με πάνω από 100 ασθενείς
- Ξένοι οίκοι για Πειραιώς, Εθνική και Eurobank: Οι τιμές στόχοι έως €17, τα σενάρια ανόδου και το μεγάλο στοίχημα των τραπεζών
- Βρετανία: Ανάπτυξη πολεμικού πλοίου στη Μέση Ανατολή με το βλέμμα σε ενδεχόμενη ναυτική αποστολή στα Στενά του Ορμούζ
- Στενά του Ορμούζ: Κατάσταση σχετικής ηρεμίας επικρατεί σήμερα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.