ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η μίζερη Αθήνα και η λαμπερή ΝΥC, ποιοι θέλουν να βάλουν λεφτά στο Aeon, το Βατερλό της Σαράντης, ο Παπασταύρου που βγαίνει μπροστά, το big deal των εργολάβων, το deal Αλαφούζου, η γιορτή του Δένδια και το κάλεσμα της Δήμητρας Κούστα στο Cheval Blanc
Χαμηλούς τόνους κράτησε ο επιχειρηματίας Σπύρος Θεοδωρόπουλος μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της εξεύρεσης λύσης για την επιβίωση του συλλόγου.
«Κακώς έχει γίνει τόσος θόρυβος γύρω απ΄ αυτή τη συνάντηση. Κάναμε αυτή τη συνάντηση για ανταλλαγή απόψεων γύρω από τον Παναθηναϊκό και δεν πρέπει να δημιουργούνται προσδοκίες στον κόσμο ότι υπάρχει κάποια μαγική λύση», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους επεσήμανε: «Δεν θα έπρεπε να υπάρχει τόσος θόρυβος και να απασχοληθείτε όλοι εσείς εδώ σήμερα».