ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απορρίφθηκε το αίτημα των γονέων του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου για διενέργεια δεύτερης νεκροτομής στον άτυχο φοιτητή, που έχασε τη ζωή του στην Κάλυμνο.
Από την πρώτη στιγμή, η οικογένεια αμφισβήτησε την ιατροδικαστική έκθεση στην οποία ο θάνατος του παιδιού αποδίδεται σε ατύχημα καθώς πιστεύουν ότι ο 21χρονος φοιτητής έχει πέσει θύμα δολοφονίας. Για το σκοπό αυτό, ζήτησαν μέσω του δικηγόρου τους, Γιάννη Γλύκα, να διενεργηθεί νέα νεκροτομή από δικό τους τεχνικό σύμβουλο. Το αίτημά τους απορρίφθηκε τόσο από την Εισαγγελέα της Κω όσο και από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Εφετών, στον οποίο προσέφυγαν σε δεύτερο βαθμό.
Στο πόρισμα, ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος θεωρεί ότι ο θάνατος του Νίκου Χατζηπαύλου “επήλθε συνεπεία δευτερογενούς καταπληξίας, ως επιπλοκή πολλαπλών κακώσεων σώματος συμβατών με πτώση”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Α. Τσίπρας: Το μήνυμα του για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόσωπο της Χρονιάς 2017 για το Time αναδείχθηκε το κίνημα #MeToo (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κραυγή αγωνίας από τις εταιρείες έρευνας στο φάρμακο: Το υπ. Υγείας απειλεί την καινοτομία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μεγάλος ρωσικός πετρελαϊκός κόμβος στις φλόγες μετά από πλήγμα
- Μητσοτάκης: Στη συνεδρίαση της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ – Θέτει το κόμμα σε εκλογική ετοιμότητα
- Σερβία: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της Alta Banka με κατηγορίες για υπεξαίρεση 430 εκ. δολαρίων μετά τις εκλογές
- Μερτς: Η ΕΕ δεν εξαρτάται αποκλειστικά από ΗΠΑ και Κίνα, έχουμε 450 εκατ. καταναλωτές μην υποτιμάτε τις δυνατότητες μας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.