ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοκ προκάλεσε στους περαστικούς από την οδό Μαιζώνος στην πόλη της Πάτρας, η εικόνα ενός άνδρας ο οποίος κρατώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο απειλούσε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τον λαιμό του.
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης, με πρωταγωνιστή, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έναν αλλοδαπό που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, καθώς στο παρελθόν έχει αποπειραθεί άλλες δύο φορές να αυτοκτονήσει δημόσια.
Ένας νεαρός κατάφερε να αφοπλίσει και να ακινητοποιήσει τον άνδρα, ο οποίος είχε αυτοτραυματιστεί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, διενεργείται έρευνα για το αν ήταν υπό την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ένα δεξαμενόπλοιο δέχτηκε επίθεση στα Στενά του Ορμούζ, σώοι όλοι οι ναυτικοί
- Μπέσεντ: Από 23/9 οι αεροπορικές εταιρείες του Ιράν δεν θα λειτουργούν «πουθενά στον κόσμο»
- ΑΑΔΕ: 30 απαντήσεις για την ΕΑΕ 2026 – Τι ισχύει για μισθωτήρια, ΑΤΑΚ, ΚΑΕΚ και ενισχύσεις
- CNN: Η Ευρώπη προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο σύγκρουσης με Ρωσία – Το ευάλωτο πέρασμα από την Πολωνία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.