ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς εφιστά την προσοχή των επιχειρήσεων-μελών του σχετικά με την αποστολή παραπλανητικών μηνυμάτων SMS, στα οποία γίνεται χρήση του αριθμού Γ.Ε.ΜΗ. της επιχείρησης και ζητείται η καταβολή χρηματικών ποσών για δήθεν οικονομικές ή ασφαλιστικές υποχρεώσεις.
Όπως επισημαίνεται σε ανάρτηση του επιμελητηρίου στην ιστοσελίδα του, η αναγραφή του αριθμού Γ.Ε.ΜΗ. σε ένα μήνυμα δεν διασφαλίζει τη γνησιότητα ή την αξιοπιστία του, καθώς πρόκειται για στοιχείο που είναι δημόσια διαθέσιμο.
Το ΕΒΕΠ συνιστά στα μέλη του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά, να μην προχωρούν σε πληρωμές ή γνωστοποίηση προσωπικών και τραπεζικών στοιχείων και να επιβεβαιώνουν προηγουμένως τη γνησιότητα κάθε σχετικής ειδοποίησης μέσω των επίσημων καναλιών επικοινωνίας των αρμόδιων φορέων.
Διαβάστε επίσης:
Wizz Air: Θρίλερ σε πτήση προς Σόφια – Άλλαξε πορεία μετά από απειλή για τοποθέτηση βόμβας
Οδοντωτός: Νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για την επαναλειτουργία του
Κλειώ Μαζωνάκη: Δεν αντέχω ούτε να ακούω το όνομα του παιδιού μου (video)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.