Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης: Add mononews.gr on Google

Νέο προειδοποιητικό μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στις 10:52 στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Ρόδου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν το νησί. Η Πολιτική Προστασία καλεί τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Η νέα ειδοποίηση έρχεται μετά τις σοβαρές πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία τις πρώτες πρωινές ώρες, με μεγάλες ζημιές στην περιοχή του Αρχαγγέλου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον 60 οχήματα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά και υπέστησαν ζημιές, ενώ δεκάδες σπίτια και επιχειρήσεις πλημμύρισαν.

1

Για λόγους ασφαλείας έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε διάφορα σημεία στις περιοχές Κολυμπίων, Καλάθου και Αρχαγγέλου, ενώ σε ετοιμότητα παραμένουν η Πυροσβεστική, οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας και οι εθελοντικές ομάδες.

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Πλημμύρες και παρασυρμένα αυτοκίνητα – Μεγάλες ζημιές στον Αρχάγγελο

Κακοκαιρία Agneta: Πλημμύρες σε Ρόδο, Σάμο και Βόλο – Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Επαναλειτουργούν από σήμερα οι σχολικές μονάδες της Γκράβας