ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι εκπλήξεις Εξάρχου, η Γκίλφοϊλ και τα 2 αμερικανικά funds, οι κερδοσκόποι της Τρ. Πειραιώς και η ΕΚ, το joint venture Στάσση – Μυτιληναίου, η αγωγή 133 εκατ. κατά Παυλίδη και η χαρά του Σαμαρά των ταυτοτήτων
Ένα βήμα από την ανάληψη της προεδρίας του ΣΕΒ βρίσκεται ο κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος, καθώς οριστικοποιήθηκε η πρόταση της Εκτελεστικής Επιτροπής προς τη Γενική Συνέλευση. Η επιτροπή, στην αποψινή της συνεδρίαση, αποφάσισε να προτείνει τον κ. Μυτιληναίο ως υποψήφιο για την θέση του 25ου προέδρου του Συνδέσμου, στη συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο. To mononews.gr ήταν το μοναδικό site που είχε από τα ξημερώματα της Δευτέρας θέμα για τον Ευ. Μυτιληναίο με τίτλο Ευάγγελος Μυτιληναίος: Λίγο πριν τον ΣΕΒ γίνεται ο μεγαλύτερος παραγωγός Αλουμίνας στην Ευρώπη
Ο κ. Μυτιληναίος συμμετέχει ενεργά στον ΣΕΒ από το 2014 όταν και εξελέγη αντιπρόεδρος. Στη θητεία του ΔΣ του Συνδέσμου και του Γενικού Συμβουλίου που ολοκληρώνεται το Μάιο του 2018, ο κ. Μυτιληναίος είχε εκλεγεί πρόεδρος της Επιτροπής Ενέργειας του ΣΕΒ, ενώ επίσης μετέχει στην Επιτροπή Βιομηχανίας, της οποίας πρόεδρος είναι κ. Μιχάλης Στασινόπουλος.
Ο κ. Μυτιληναίος αναμένεται να είναι ο πρώτος πρόεδρος, από την ποχή του Ανδρέα Κανελλόπουλου της ΤΙΤΑΝ, που θα βρεθεί στη θέση του προέδρου εκπροσωπώντας την βαριά βιομηχανία. Η αποχώρηση του κ. Κανελλόπουλου το 2000 ακολουθήθηκε από τις προεδρίες του κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλου, ο οποίος προερχόταν από τον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο, του κ. Δημήτρη Δασκαλόπουλο που προερχόταν από τη βιομηχανία τροφίμων και του απερχόμενο κ. Θεόδωρος Φέσσας από τον κλάδο της τεχνολογίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ευάγγελος Μυτιληναίος: Λίγο πριν τον ΣΕΒ γίνεται ο μεγαλύτερος παραγωγός αλουμίνας στην Ευρώπη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ωραιόκαστρο: Σε ντουλάπα βρέθηκε η σορός του 12χρονου – Παραμένει νοσηλευόμενη με εγκαύματα η μητέρα του
- Συμφωνία της Fincantieri για την ανάταξη της ναυπηγικής βιομηχανίας της Αλβανίας
- Κορκίδης: Τρεις προτροπές του ΕΒΕΠ για τη μείωση των τιμών στα τρόφιμα
- Χρηματιστήριο: Παίρνουν μπροστά οι τράπεζες, πτώση 3% λόγω μερίσματος τα ΕΛΠΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.