ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύσκολες ώρες για τη κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, η οποία χάνει το σπίτι της για 10 χιλιάδες ευρώ. Πρόκειται για μια δυόροφη μεζονέτα στην Ηλιούπολη.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο, το σπίτι ήταν ιδιοκτησία της Άντζελας Δημητρίου. Ωστόσο, το μεταβίβασε στην κόρη της, η οποία και μένει μέσα σε αυτό μέχρι και σήμερα.
Τα χρέη που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση είναι παλιά και είναι σε δραχμές. Μάλιστα, ο Πέτρος Κούσουλος τόνισε: “Η Άντζελα Δημητρίου είχε πάρει ένα δάνειο από μια τράπεζα, το οποίο δεν είχε αποπληρώσει. Είχε μείνει ένα πολύ μικρό ποσό ως χρέος. Από το 2008 μέχρι το 2017, το σπίτι αυτό έχει βγει σε πλειστηριασμό γύρω στις 7 με 8 φορές από ότι θυμάμαι…”.
Τέλος, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τον λόγο που προέκυψε αυτό το πρόβλημα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Li Li Shu: Άσπρη σκόνη -ξέξασπρη τυλίγει το Κολωνάκι! Όλα τα ονόματα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικηγόρος γνωστής ηθοποιού σπάει τη σιωπή του για το κύκλωμα κοκαΐνης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Χωριάτικο»: Τρεις από τους εφτά θα προφυλακισθούν – Σήμερα απολογείται ο Άγγελος Γιαννακόπουλος
- Ambrosia Capital: Νέες τιμές στόχοι για τις ελληνικές τράπεζες – Πρώτη επιλογή η Eurobank με περιθώριο ανόδου 34%
- Καβάλα: Αποζημιώσεις 4,8 εκατ. ευρώ στους αγρότες του Παγγαίου
- Amazon: Οι μέτοχοι περιμένουν καλά αποτελέσματα από τον τομέα του cloud για να ανακτήσει τη δυναμική της η μετοχή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.