Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, καθώς οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές φθάνουν κατά τόπους τα 9 μποφόρ.
Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα ελληνική ακτοφυλακή στον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια πραγματοποιούνται μόνο με συμβατικά πλοία, ενώ τα υδροπτέρυγα παραμένουν δεμένα.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα συνιστάται, πριν μεταβούν στα λιμάνια, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τα τουριστικά πρακτορεία, προκειμένου να ενημερώνονται για ενδεχόμενες αλλαγές ή τροποποιήσεις στα δρομολόγια.

1

Διαβάστε επίσης:

Νέα επιδείνωση του καιρού από την ΕΜΥ: Ισχυρές καταιγίδες σε Δωδεκάνησα και Κρήτη, στο έλεος της κακοκαιρίας το νησί

Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Μεταξουργείο – Διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό Κεραμεικού

Στενά του Ορμούζ: Νέο πλήγμα σε δεξαμενόπλοιο ανοικτά του Ομάν