ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, μεταβαίνει σήμερα στο Κάιρο, όπου θα συμμετάσχει την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2026 σε Τριμερή Συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας και Στρατιωτικής Παραγωγής της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Στρατηγό Ashraf Salem Zaher και τον Υπουργό Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Βασίλη Πάλμα.
Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρεθούν η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων των τριών χωρών, οι κοινές ασκήσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, η επιχειρησιακή διαλειτουργικότητα, η συνεργασία στον τομέα των νέων τεχνολογιών και της αμυντικής καινοτομίας, καθώς και οι προκλήσεις στο περιβάλλον ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή.
Διαβάστε επίσης:
Ηλίας Κασιδιάρης: Προσχωρεί στο κόμμα «Συμμαχία Ελλήνων» που ιδρύθηκε από πρώην «Σπαρτιάτες»
ΕΛ.Α.Σ.: Συγκροτήθηκαν οι Συντονιστικές Επιτροπές – Τα ονόματα ανά νομό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρινάκης για προσωπικά δεδομένα πρωθυπουργού: «Δεν έγινε καμία διαρροή και καμία παραβίαση ασφαλείας» – Τι απαντά η Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας
- Το «ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ» στην έδρα του IMO
- Στουρνάρας στο Bloomberg: Η ΕΚΤ να παραμείνει «σε εγρήγορση», αλλά να αποφύγει τις εσπευσμένες αποφάσεις
- Τραμπ: Πίεσε τον Ζελένσκι να σταματήσει τις επιθέσεις στα ρωσικά διυλιστήρια – Η λέξη «ντίζελ» κυριάρχησε στη συνομιλία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.