Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί, πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν (PSG) και του ομίλου beIN Media Group, αποτελεί αντικείμενο προκαταρκτικής έρευνας στο Παρίσι σχετικά με παράνομη σύγκρουση συμφερόντων κατά τη διάρκεια συνάντησης για τα τηλεοπτικά δικαιώματα με την Επαγγελματική Λίγκα Ποδοσφαίρου (LFP) τον Ιούλιο του 2024, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή η εισαγγελία του Παρισιού.

Η έρευνα -η οποία ξεκίνησε κατόπιν καταγγελίας της οργάνωσης κατά της διαφθοράς Anticor- άνοιξε τον Απρίλιο και ανατέθηκε στο Οικονομικό Τμήμα Δίωξης Διαφθοράς (BFAC), διευκρίνισε η εισαγγελία, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας L’Équipe.

1

Παράλληλα, ο δικηγόρος του Αλ Κελαϊφί διαβεβαίωσε το Γαλλικό Πρακτορείο (AFP) ότι ο πελάτης του «ενεργούσε πάντα με ανεξαρτησία, αμεροληψία και αντικειμενικότητα».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Ουκρανία: Τέσσερις νεκροί από ρωσική επίθεση στο Κίεβο, ανάμεσά τους τρία παιδιά

Υπουργείο Παιδείας: Έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του 17χρονου μαθητή από το Πευκοχώρι Χαλκιδικής

Καρυστιανού για θάνατο Μαζωνάκη: «Η κβαντική τεχνολογία είναι το μέλλον της ιατρικής» – Τι απαντά στον Άδωνι Γεωργιάδη (Βίντεο)