ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το αντίο του στον «Γιωργάκη» τον «συμπατριώτη» του από την Κοκκινιά, είπε ο Γιώργος Νταλάρας λίγες ώρες μετά την κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη.
Αφότου πραγματοποιήθηκε η κηδεία του τραγουδιστή στη Νίκαια, το βράδυ της Δευτέρας (14/9) ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε για τον θάνατό του κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο, που ήταν αφιερωμένη στον Μάνο Λοΐζο.
Σε βίντεο από την εμφάνισή του που προβλήθηκε στην εκπομπή «Σήμερα» ο Νταλάρας αναφέρθηκε στον «συμπατριώτη» του τον Γιώργο Μαζωνάκη, καθώς και οι δύο κατάγονταν από την Νίκαια και μιλώντας για την παρουσία του κόσμου στο τελευταίο αντίο, είπε: «Σήμερα ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα συγκίνησης. Είδα με πόσο ενδιαφέρον και αγάπη περιβάλλει ο κόσμος αυτό το παιδί που έφυγε, τον Γιωργάκη, τον συμπατριώτη μου από την Κοκκινιά».
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε και για όσα, όπως τόνισε, προκάλεσαν την απώλεια του τραγουδιστή, τονίζοντας την ανάγκη να υπάρξει συζήτηση και διερεύνηση για τον θάνατό του: «Είναι πικρό και είναι και άθλιο το πίσω, και χρειάζεται να μιλήσουμε γι’ αυτό και να το μελετήσουμε. Καλή του ώρα».
Ο Γιώργος Μαζωνάκης πέθανε την Τετάρτη (9/9), σε ηλικία 54 ετών, μετά από ανακοπή καρδιάς. Ο τραγουδιστής βρισκόταν στην ιδιωτική κλινική Stem Cell, στο Κολωνάκι, την οποία επισκέφτηκε για να κάνει συνεδρία πλασμαφαίρεσης. Αφού υπέστη ανακοπή, στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ελπίς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (14/9) στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νίκαια, ενώ η ταφή του έγινε στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών. Την προηγούμενη ημέρα, πραγματοποιήθηκε λαϊκή αγρυπνία, με συγγενείς, φίλους και θαυμαστές του τραγουδιστή να τον αποχαιρετούν.
Διαβάστε επίσης:
Dara: Το συγκινητικό «αντίο» της νικήτριας της Eurovision στον Γιώργο Μαζωνάκη (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΑΣΑ: Έρχονται οι νέες συγκοινωνιακές συνδέσεις σε Ανατολική και Δυτική Αττική – Πότε ξεκινούν τα δρομολόγια
- Δίκη για τα Τέμπη: Με τις καταθέσεις της οικογένειας Μπέζα ξεκίνησε η σημερινή συνεδρίαση
- Τράπεζες: Νέο «καμπανάκι» από Μπουχ (SSM) για τη χαλάρωση των κανόνων εποπτείας
- Γιώργος Προκοπίου: Δύο τάνκερ της Dynacom στην μαύρη λίστα του Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.