ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αποφυλακίστηκε από χθες, Δευτέρα, ο Νίκος Μαζιώτης που είχε καταδικαστεί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».
Ο Νίκος Μαζιώτης αποφυλακίστηκε αφού εξέτισε πλήρως την 20ετη ποινή του με 14 χρόνια φυλάκισης και 6 χρόνια εργασίας στις φυλακές.
Με αφορμή την αποφυλάκισή του το Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι «του απαγορεύεται η είσοδος στις ΗΠΑ βάσει των περιορισμών χορήγησης βίζας που στοχεύουν ακροαριστερούς τρομοκράτες».
«Ο Νίκος Μαζιώτης ήταν ο ηγέτης του Επαναστατικού Αγώνα, μιας ελληνικής ακροαριστερής τρομοκρατικής οργάνωσης που διεξήγαγε μια παρατεταμένη εκστρατεία βίας εναντίον Ελλήνων και Αμερικανών. Ο Μαζιώτης αναμένεται να αποφυλακιστεί σήμερα. Ωστόσο, του απαγορεύεται η είσοδος στις Ηνωμένες Πολιτείες βάσει των περιορισμών χορήγησης βίζας που στοχεύουν ακροαριστερούς τρομοκράτες. Οι αλλοδαποί που υποστηρίζουν αυτή τη δηλητηριώδη βία δεν είναι ευπρόσδεκτοι στη χώρα μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ μέσω Χ.
Διαβάστε επίσης:
Συναγερμός στην Δανία: Ρωσική φρεγάτα εκτόξευσε φωτοβολίδες προς στρατιωτικό ελικόπτερο
Μη κρατικά πανεπιστήμια: Τροπολογία για την αναγνώριση χρόνου σπουδών φοιτητών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TotalEnergies: Συνεργασία με τη Mistral AI για την ενίσχυση των ερευνών πετρελαίου
- Χρηματιστήριο: Δέκα λεπτά παράταση στη συνεδρίαση της Παρασκευής ενόψει αναβάθμισης
- Eκτοξεύθηκε το 10ετές Treasury: Σε υψηλά 20ετίας, με απόδοση 5,04% – Ποιος ο κίνδυνος για τις αγορές
- Νταλάρας για Μαζωνάκη: Ο Γιωργάκης, ο συμπατριώτης μου από την Κοκκινιά έφυγε, καλή του ώρα (Βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.