ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 90ής ΔΕΘ, σε ερώτηση για το προεκλογικό άρωμα του πακέτου που ανακοίνωσε και αν θα φέρει οφέλη στην κάλπη κάτι που δεν συνέβη αντίστοιχα με την κυβέρνηση Σημίτη το 2003, ανέφερε τα εξής:
«Όσο η οικονομία υπεραποδίδει θα επιστρέφουμε μέρισμα της ανάπτυξης στους πολίτες. Θα ήταν προεκλογικό το πακέτο αν ξεπερνούσα τα όρια. Εξήγησα γιατί δεν τον έκανα. Η σύγκριση με το 2003 είναι άστοχη. Το 2003 το ΠΑΣΟΚ ήταν πίσω 8 με 10 μονάδες από τη ΝΔ στις μετρήσεις.
Κέρδισε στο τσακ. Δεν υπάρχει αντίστοιχο πολιτικό σκηνικό σήμερα. Οι πολίτες είναι πιο έμπειροι και ώριμοι. Οι συγκρίσεις με ό,τι έγινε πριν 23 χρόνια δεν είναι πολύ εύστοχες».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κομοτηνή:Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 22χρονο οδηγό μοτοσικλέτας
- Κ. Μητσοτάκης: Τι είπε για τις ελλείψεις προσωπικού στα νοσοκομεία, η αναφορά στους ασθενείς, τι άλλο έρχεται
- ΠΑΣΟΚ για Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Αναξιοπιστία, αλαζονεία και εξαπάτηση το τρίπτυχό του
- Σαμαράς εναντίον Μητοστάκη: Να ανησυχεί για τη δική του υστεροφημία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.