Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης, σε Βιομηχανική Περιοχή, στο Κορωπί.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Δρίγγια, ενώ εστάλη μήνυμα από το 112, καλώντας του πολίτες να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

1

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σε ισχύ έχουν τεθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιούνται εκτροπές της κυκλοφορίας σε δύο κομβικά σημεία. Ειδικότερα, οι κυκλοφοριακές εκτροπές εφαρμόζονται στα εξής σημεία:

– Στη συμβολή της Λεωφόρου Κορωπίου – Μαρκοπούλου με την οδό Αιγαίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Αιγαίου.

– Στη συμβολή της Λεωφόρου Κορωπίου – Αεροδρομίου με την οδό Απόλλωνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Απόλλωνος.

Οι οδηγοί καλούνται να αποφεύγουν την περιοχή, να ακολουθούν τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές έως ότου αποκατασταθεί η ομαλή κυκλοφορία.

Στο σημείο επιχειρούν 52 πυροσβέστες, με τη συνδρομή τριών ομάδων πεζοπόρων τμημάτων της 1ης ΕΜΟΔΕ και 14 πυροσβεστικών οχημάτων.

Στην επιχείρηση ακόμη συμμετέχουν δύο αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα χρησιμοποιείται για τον συντονισμό των εναέριων επιχειρήσεων.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Αττικοβοιωτίας: Πόρισμα-«φωτιά» αποκαλύπτει πώς ξεκίνησε η μεγάλη πυρκαγιά

Φωτιά Δυτικής Αττικής: Χωρίς ενεργό μέτωπο η μεγάλη πυρκαγιά, συνεχίζονται οι επιχειρήσεις – Σε «Red Code» και σήμερα Αττική, Εύβοια

Περιφέρεια Αττικής: Δηλώνει παράσταση πολιτικής αγωγής κατά των συλληφθέντων για την φωτιά στη Δυτική Αττική