array(0) {
}
        
    
Menu
-1.74%
Τζίρος: 251.96 εκατ.

O πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τη Μαρινέλλα

Life & Style

Αυτός είναι ο 24χρονος που έσωσε τον πατέρα του Γ. Μαζωνάκη από χείμαρρο στη Μάνδρα

Γιώργος Μαζωνάκης
Comments

Παρολίγον θύμα της τραγωδίας που υφίσταται η χώρα μας τις τελευταίες μέρες, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή, ήταν και ο πατέρας του Γιώργου Μαζωνάκη, Μανώλης, τον οποίο έσωσε ένας 24χρονος.

Ο Βαγγέλης Καρατσόλης από τα Μέγαρα, περιγράφει στην εφημερίδα Espresso πώς απεγκλώβισε τον Μανώλη Μαζωνάκη από ένα τζιπ, όπου βρισκόταν με έναν φίλο του και τα σκυλιά τους, ζητώντας απελπισμένα βοήθεια, καθώς βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα ορμητικά νερά του χειμάρρου.

«Ο δρόμος είχε εξαφανιστεί και τα νερά ήταν τόσο ορμητικά που παρέσυραν τα αμάξια σαν καρυδότσουφλα. Εγώ είχα βρει καταφύγιο στην οροφή ενός φορτηγού για να σωθώ από τον χείμαρρο. Υπήρχε ένα τζιπ σφηνωμένο ανάμεσα σε δύο νταλίκες, και όταν κοίταξα καλύτερα είδα πως υπήρχαν επιβάτες. Δυο ηλικιωμένοι άντρες…. Παντού φωνές, ουρλιαχτά και εκκλήσεις για βοήθεια», περιγράφει ο 24χρονος και συνεχίζει:

«…και η στάθμη του νερού ανέβαινε. Κατέβηκα από το όχημα και με υπεράνθρωπες προσπάθειες τους τράβηξα έξω από το παράθυρο του οδηγού. Μου είπαν ότι πήγαιναν για κυνήγι και είχαν αγωνία για την τύχη των σκυλιών που βρίσκονταν σε ειδικό κλουβί στο πίσω μέρος του οχήματός τους. Τους είπα ότι αδυνατούσα. Δεν άντεχα άλλο. Κι όμως τελικά τα ελευθέρωσα. Δεν μου επέτρεπε η συνείδησή μου να τα παρατήσω σε βέβαιο θάνατο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τάσος Αρνιακός: O κυκλώνας «Ζήνων» θα «χτυπήσει» τη χώρα σε λίγες ώρες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περιοδεία πολιτικών στη Μάνδρα, με το ελάφι στον ώμο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο Σοκ! Ένας ακόμα νεκρός εντοπίστηκε στη Νέα Πέραμο – Στους 16 τα θύματα

 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τη Μαρινέλλα
Χούθι: Δεύτερη επίθεση κατά του Ισραήλ μέσα σε μια μέρα
Αλέξης Τσίπρας: Στις επόμενες εκλογές η ΝΔ θα έχει αντίπαλο την ανασυγκροτημένη προοδευτική παράταξη
ΥΠΕΞ για επίθεση κατά ελληνορθοδόξων στη Συρία: «Παρακολουθούμε στενά με ανησυχία την κατάσταση στην αλ Σουκαϊλαμπίγια»
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Μαρινέλλα αφήνει την Ελλάδα πιο σιωπηλή αλλά και πιο πλούσια
Νικήτας Κακλαμάνης: Θα θυμόμαστε πάντα τη Μαρινέλλα με συγκίνηση και με μια αγάπη που “αρχή και τέλος δε γνωρίζει”
Επικοινωνία Γεραπετρίτη-Αραγτσί: Η Ελλάδα δεν μπορεί να θεωρείται εχθρική χώρα προς το Ιράν
Κωσταντίνος Τασούλας: Η Μαρινέλλα άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.
Γιώργος Γεραπετρίτης: Συνάντηση με τον Χάφταρ – Μήνυμα ενίσχυσης της ελληνικής παρουσίας στη Λιβύη
Λίβανος: Θα προσφύγει στον ΟΗΕ για την ισραηλινή επίθεση με θύματα δημοσιογράφους