ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρώην αρχηγός της Κόζα Νόστρα, Τοτό Ριίνα, ένας από τους πιο διαβόητους και βίαιους νονούς της μαφίας της Σικελίας, πέθανε σήμερα από καρκίνο, μετέδωσαν ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
Ο Ρίινα, 87 ετών, που εξέτιε 26 ποινές ισόβιας κάθειρξης και φέρεται να είχε παραγγείλει περισσότερες από 150 δολοφονίες, ήταν τις τελευταίες ημέρες σε κώμα, και επετράπη κατ’ εξαίρεση στην οικογένειά του να τον επισκεφθεί στη φυλακή για να τον αποχαιρετήσει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γερμανία: Θρίλερ με την «Τζαμάικα»- Αναβλήθηκαν οι διαπραγματεύσεις ως το μεσημέρι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής τηλεπωλήσεων βιβλίων
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παρέμβαση εισαγγελέα για την κατάληψη στο Πολυτεχνείο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Από ένα μικρό ενδοκρινολογικό εργαστήριο σε έναν σε έναν από τους πιο σημαντικούς ομίλους υγείας στη χώρα
- Ο νέος άσσος της Χήτος μετά το Ζαγόρι
- Τα περιθώρια ανόδου των αναλυτών για Metlen, Motor Oil, Titan, ΔΕΗ, HELLENiQ Energy και Elvalhalcor
- Η Μυκονιάτικη Πανσέληνος, οι Πλόες στην Άνδρο, καλλιτεχνικές συναντήσεις στο Κάπρι, μία μέρα δίπλα στη θάλασσα της Γλυφάδας και η κομψή παρουσία στο Προεδρικό Μέγαρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.